כדי להעניק לדירה מראה רומנטי בחרנו להשתמש בגווני סגול ובטקסטורות רכות וחלקות.
את כל הקירות בסלון צבענו בסופרקריל מט בגוון OW13P ואת החלק הפנימי של הנישה – בסופרקריל מט בגוון סגול עדין 5181P. אותו גוון 5181P שילבנו גם בפינת האוכל וגם במטבח כדי לקבל קשר בין שלושת החללים המחוברים ביניהם. במטבח צבענו את חלק הקיר שליד הדלפק בצבע מגנטי ועליו – סופרקריל מט בגוון 5181P. כך אפשר לחבר בקלות בעזרת מגנטים פתקיות עם מתכונים אהובים או תמונות מטיול משפחתי לקיר.
בחדר השינה של ההורים צבענו את קיר ראש המיטה בסופרקריל מט בגוון סגול כהה יותר 5185P כדי להבליט את המיטה הלבנה. שאר הקירות נצבעו בסופרקריל מט בגוון שמנת עדין OW13P. בחדר השינה המשני צבענו את כל הקירות בסופרקריל מט בגוון נס קפה 4025P.
כדי לקבל אחידות ולטשטש את הדלתות במסדרות הארוך צבענו את כל הדלתות והמשקופים בפוליאור מט על בסיס מים באותו גוון כמו הקירות – OW13P.
לקטע בחירת הגוונים מתוך התוכנית
לחץ כאן >>